субота, 25 травня 2019 15:59

Денис Руденко помер на дев'ятий день коми

Автор: фото із соціальної мережі ”фейсбук”
  Відомий полтавський відеограф Денис Руденко помер в ніч на 19 травня. Поліція розшукує винних в його побитті
Відомий полтавський відеограф Денис Руденко помер в ніч на 19 травня. Поліція розшукує винних в його побитті

"Сьогодні вночі Дениса не стало. Різко впав тиск, лікарі довго реанімували, але без успіху. Всі були впевнені, що він стабільно йде на поправку. Надія з кожним днем ставала більше і більше. Але іноді життя розпоряджається по-своєму", — написала у "Фейсбуку" полтавка Олена Коблицька, 29 років. Пише про свого друга, відеографа Дениса Руденка, який помер в ніч на 19 травня на 41-му році життя у Полтавській районній лікарні.

Дениса Руденка побили невідомі в ніч на 11 травня у полтавському мікрорайоні "Левада". Там його знайшли з проломленим черепом і вибитим оком. Повезли до лікарні. Потерпілого ввели в медикаментозну кому та видалили гематому з мозку. Друзі й родичі почали збирати гроші на лікування.

Денис був двічі розлучений. Від останнього шлюбу в нього лишилася 3-річна донька. Працював відеографом — знімав весілля, кліпи, рекламні ролики. Мав багато друзів.

— Кар'єра починалася в ­одній із фірм у Полтаві — ремонтував комп'ютери. Потім потрапив на одне з місцевих радіо. Далі став працювати на одному із каналів полтавського телебачення. Там створив свій перший відеоролик, — розповідає знайома Олена Філімонова, 41 рік.

— Денис був спокійною людиною, ніколи не мав конфліктів — ні по роботі, ні в дружбі. Дуже ввічливий і доброзичливий, — каже полтавський фотограф Ігор Товстоп'ят. — Знаю Дениса років 10. З ним було гарно працювати.

Прощалися з Денисом у Свято-Андріївському храмі Полтави 21 травня. Поховали на Розсошенському кладовищі. Поминальний обід пройшов у ресторані "Скіфія".

Зараз ви читаєте новину «Денис Руденко помер на дев'ятий день коми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають