субота, 25 травня 2019 15:54

Клуб відремонтують за 5 мільйонів

У селищі Чутовому на Полтавщині завершився конкурс проектів реконструкції районного будинку культури. На нього подали три ескізи, проте жоден не підійшов.

Клуб в аварійному стані. Ремонту потребує дах, є проблеми з фасадом. Управління культури районної адміністрації оголосило конкурс проектів реконструкції будівлі. Її мають відремонтувати за 5 млн грн.

— Представили три роботи. Одну з них — наша районна архітектура. Жодна не відповідає заданим параметрам. Це не проекти, скоріше, ескізи. Пропозиція архітектора Ігоря Юшка не підходить, бо зачіпає парк. А ми не можемо будувати в рекреаційній зоні. Ескіз, який запропонував голова райради Володимир Филенко, теж не відповідає нормативам. Не можна добудовувати третій поверх, фундамент на це не розрахований. Вирішили, що власними силами розроблятимемо проект, який підійде за всіма параметрами, — каже голова Чутівської райдержадміністрації 37-річний Сергій Апряткін.

Районне управління архітектури вирішить, у кого замовляти проектно-кошторисну документацію. На неї виділять 150–200 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Клуб відремонтують за 5 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають