субота, 22 грудня 2018 00:04

Анатолій Руденко подав скаргу на дружину

Скаргу на цивільну дружину Галину Руснак подав у гайсинську опікунську раду Анатолій Руденко. Звинувачує жінку в поганому догляді за їхніми спільними дітьми: 5-річним Дмитром та Марією, 4 роки.

"Прошу розглянути поведінку моєї співмешканки, від якої маю двох малолітніх дітей. Вона не доглядає за ними, зчиняє бійки і сварки", — пише у зверненні Анатолій Руденко.

Причиною сварок називає ревнощі Галини до його колишньої дружини, яка живе в Кібличі. Анатолій підтримує з нею звʼязок. Їздив коли співмешканка була на роботі.

— Діти похворіли, а він їх самих вдома кинув, — розповідає Галина Руснак. — Глумиться з мене. Я і картоплю сама копаю, і у підвал її заношу. На роботу влаштувалася. Дітям із ким сидіти? Раз прийшла — пилосос розбили. Іншого разу — щось на килим вилили. А недавно на вулиці сиділа. Прийшла із "нічної", а чоловік у хаті зачинився і ключ у замку лишив. Я із 12 років працюю. А цей ледащо один у батьків. Все на блюдечці отримував. Тільки ото до чарки часто прикладається.

Голова опікунської ради Андрій Філімонов дав час батькам розібратися у стосунках.

Зараз ви читаєте новину «Анатолій Руденко подав скаргу на дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають