субота, 06 липня 2019 14:40

Жителі Ставища перекрили рух автомобілів

У Ставищі перекрили головну дорогу 25 червня. Мешканці скаржаться, що вантажівки розбили дорожнє покриття на вул. Сергія Цимбала. Від вібрації потріскалися стіни будинків. Селяни заблокували автомобільний рух бетонними блоками.

— На початку року селищна рада встановила знаки "Рух вантажного транспорту заборонений". Але фури продовжують їздити. Обслуговують птахофабрику "Ясенсвіт". Возять комбікорми та обладнання, — розказує мешканець Ставища Сергій Махотнюк, 38 років. — За останні два місяці поліція склала на водіїв 64 адміністративні протоколи. Це їх не зупинило.

На капітальний ремонт дороги потрібно 40 млн грн. У села грошей не вистачає. Має річний бюджет 20 млн. Маршрут вантажівок проходить через вул. Генерала Кравченка, Шевченка, Паланського, Комсомольську та Червоноармійську.

У головному офісі фабрики "Ясенсвіт" на 27 червня коментар отримати не вдалося.

— Жителі хочуть, щоб там узагалі не їздили машини. Але так вони відділяться від цивілізації, — говорить сільський голова Володимир Кошинський, 44 роки. — Ми звернулися до виконавчої влади Ставищенського району. Попросили перенести маршрут вантажівок за межі села. Для цього треба побудувати об'їзну дорогу. А це великі гроші.

Зараз ви читаєте новину «Жителі Ставища перекрили рух автомобілів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають