неділя, 30 грудня 2018 17:23

Відмінили два рейси до Рунівщини

У селі Рунівщина Полтавського району місцеві скаржаться на транспорт до обласного центру. Скасували автобус о 9:30 із Полтави й о 10:15 — із села. Останній рейс із міста о 18:45 їздить нерегулярно.

— На носі свята, а з транспортом проблеми. Відмінили самі ходові рейси. Ввечері взагалі не знаєш, чи потрапиш додому. Маршрутка ходе, як їй заманеться, — говорить місцева 50-річна Надія Ємець.

Перевізник працює неофіційно, кажуть у Рунівщинській сільраді.

— Знімає рейси, як вважає за потрібне. Бо працює від себе. Термін договору закінчився. Вплинути можна, коли він вийде знову на конкурс і підпише зобов'язання. Щоб знайти хорошого перевізника, треба провести конкурс. Але учасників не набирається. Ніхто до нашого села не поспішає, — каже сільський голова Володимир Сухаренко, 53 роки.

На початку грудня проїзд подорожчав із 15 до 18 грн.

— Добратися в Полтаву й назад обійдеться у 40 гривень. На ці гроші можна купити буханець хліба і десяток яєць. Люди їздять тільки за потреби. Перевізнику невигідно.

Зараз ви читаєте новину «Відмінили два рейси до Рунівщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають