субота, 07 вересня 2019 15:45

Троє іллінчан отримали по 50 тисяч гривень на відкриття власної справи

Бізнес-проекти трьох іллінчан перемогли на обласному конкурсі "Село: Кроки до розвитку". 28 серпня їм вручили сертифікати на 50 тис. грн у Вінницькій обласній державній адміністрації.

Кошти на реалізацію ідей отримали Андрій Лисак за проект "Равликова ферма", Світлана Мухіна за ідею "Чиста планета" — хоче запустити міні-цех із виготовлення екологічних сумок, сувенірів та одягу. Також Ілона Смірнова — за бізнес-ідею "Студія весільного та святкового декору".

Усього гранти отримали 33 жителі Вінницької області.

— Проект "Село: Кроки до розвитку" товариства "Миронівський хлібопродукт" — уперше зайшов на територію Іллінеччини, — розповідає Інна Купрій, 42 роки, начальник відділу економічного розвитку райдержадміністрації. — Майже три місяці люди готували унікальні бізнес-плани. Наших підприємців і було підтримано в рамках конкурсу. Це добре. Бо в районі з'являться три нових мікробізнеси. А це робочі місця та приклад для інших повірити в прозорість таких конкурсів та брати в них участь.

Зараз ви читаєте новину «Троє іллінчан отримали по 50 тисяч гривень на відкриття власної справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають