На вул. Ставищанській, 2 у Білій Церкві відкрили ресторанно-готельний комплекс "Рікабар". Має таку назву, бо розташований на правому березі річки Рось.
— Ми — єдиний заклад у місті, який має професійну сцену для виступів артистів і розважальних шоу, — каже власниця ресторану Людмила Ткаченко.
У закладі є два бенкетні зали, що вміщують до 200 відвідувачів. Також — літня тераса над річкою та кімната для гостей із дітьми. У готелі — п'ять номерів.
— Готуємо страви традиційної української і європейської кухонь, — продовжує власниця. — Але є такі, що скуштуєте тільки в нас. Наприклад, філе коропа "Дракон", перфе з курячої печінки, біфштекс шатобріан та пиріг "Біф Веллінгтон".
Найдешевша страва — картопляне пюре. Порція коштує 10 грн. Найдорожча — лосось на шпинатній подушці за 419 грн. 100 мл найдешевшого вина Алазанська долина обійдеться у 47 грн, стільки ж найдорожчого вина Цезарі Вальполіцелля — 93 грн. Комплексний бенкет із спиртним коштує 750 грн з особи.
Коментарі