вівторок, 18 грудня 2018 15:31

Черга в магазин стоїть тричі на день

— Сьогодні купила в нашому ларьку два величезні оселедці. Дуже добрі. Масла богодухівського, 83 проценти, дві пачки взяла. Бесподобне, — розповідає 78-річна Зінаїда Садовнікова з Ковалівки. Має хворі суглоби, спирається на ціпок.

Недалеко від її двору на вул. Коломацькій відкрили продуктовий магазин "Смакота+". Це невеликий вагончик, оббитий коричневим сайдингом. Сюди ходять мешканці вул. Миру, Чамари, Лугової.

— Усе свіже й недорого, — продовжує Зінаїда Іванівна. — Олії-сиродавки взяла дві півторашки по 25 гривень. Спитала, чи є оливкова, з льону. Не було. Але на заказ привезли. Лимони гарні по 31 гривні за кіло. Купила гвоздичку немелену. Я її жую. Желудок очищає. Є вода, напитки. У куточку порошок, мило.

Вагончик маненький, але товарами забитий.

— До відкриття магазину нас лякали, що не буде виторгу. Мовляв, проситимуть у борг і не віддаватимуть. Нічого подібного, — розповідає продавець Юлія Бережній, 19 років. — У борг даємо, й немало. Віддають усі. Черги бувають вранці, близько десятої, і після п'ятої — як з роботи повертаються. Ще увечері — між сьомою й восьмою.

Магазин торгує продуктами, найбільший вибір — солодощів. Також є побутова хімія, лампочки, батарейки, клей.

Власники живуть у Полтаві. Називатися не хочуть.

Зараз ви читаєте новину «Черга в магазин стоїть тричі на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають