субота, 04 травня 2019 23:18

17 команд змагалися у військово‑патріотичній грі

25 квітня в Гайсині відбувся районний етап Всеукраїнської дитячої спортивної військово-патріотичної гри "Сокіл". Узяли участь 17 команд із освітніх закладів району. Загалом — 153 учасники.

Змагання проводились у приміщеннях і на території ліцею №7.

— Це гра, яка виховує патріотизм не награний, а той, який у дитячих серцях і душах, — говорить начальник районного управління освіти, фізичної культури та спорту Валентина Шрамко, 44 роки. — З 2009 року гра проводиться в різних місцях України. На Гайсинщині — вп'яте. Переможець представлятиме район на обласному етапі "Сокола". Там зберуться всі учасники з Вінницької області.

Під час відкриття ігор виступила команда юнаків і дівчат військово-патріотичного гуртка "Патріот", який діє при районному будинку школяра. Гурток очолює учасник бойових дій на Донбасі Володимир Кривіцький. Його вихованці продемонстрували навички рукопашного бою.

— Учасники змагань брали участь у конкурсах: впоряд — стройова підготовка роїв, відун — конкурс знавців історії, туристично-спортивна смуга перешкод, перетягування линви, стрільба та художня самодіяльність, — каже головний суддя змагань Юрій Охріменко, 57 років.

Переможцем у загальному заліку стала команда ліцею №7. Друге та третє місця між собою розподілили команда ліцею №6 та учні школи №4.

Зараз ви читаєте новину «17 команд змагалися у військово‑патріотичній грі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають