середа, 19 грудня 2018 01:55

"Із першим чоловіком життя не склалося"

Автор: Лілія Шевчук
  Денис Клюєнков і Тетяна Порхун житимуть у Крутогорбі. Там купили будинок.
Денис Клюєнков і Тетяна Порхун житимуть у Крутогорбі. Там купили будинок.

9 листопада в Гайсині відгуляли весілля 32-річний Денис Клюєнков і Тетяна Порхун, 34 роки. Справляли в кафе "Каштан" в українському стилі. Запросили біля 20 гостей — друзів і рідню.

В обох це другий шлюб. Від першого Денис має сина Артема, 7 років. У Тетяни двоє дітей: 16-річний Віталій та Андрій, 12 років.

— Познайомилися в Гайсині, — розповідає Тетяна. Працює офіціантом у кафе "Тіса". — До цього жила з дітьми одна. Сама виконувала важку роботу: рубала дрова, носила воду, косила. Молодшому сину робили кілька операцій через проблеми із зором. Натерпілася. Денис вертає мене до повноцінного життя. Не перетруджуюся, як раніше.

Із першим чоловіком життя не склалося. Познайомилася з ним у Жерденівці, де жили мої дід із бабою. Засватав. Мати сказала: "Іди заміж — поки беруть".

Денис спершу став для мене другом. Із заміжжям довго вагалася. Боялася.

Денис Клюєнков родом із Чернігівської області. Працював водієм і трактористом. Був мобілізований в армію. Тренувальний табір проходив на Чернігівщині. Звідти потрапив у 59‑ту механізовану мотопіхотну бригаду, яка базується в Гайсині.

— Це не було кохання з першого погляду, — розповідає Денис. — Якось із хлопцями прийшли у кафе. А там Тетянка з подругою. Розговорилися. Зустрічатися стали за два місяці. Пішов до її матері: "Пані Зіно, Вам зять не треба?". Сказала, що ні. Та я не з тих, хто швидко здається.

Мене відправили у зону АТО. Таня кілька разів їздила до мене в Соледар на Донеччині. Всі 9 місяців чекала.

Потім повернувся в гайсинське військове містечко. Стали разом жити. Одружитися вирішили за три роки. Пропозицію до цього робив тричі. Таня не відмовляла, але і не погоджувалася. Востаннє запропонував вийти за мене у кафе під бій курантів, коли зустрічали 2018 рік. Став на коліно. І тільки нещодавно Таня дала згоду.

Синів не ділимо. Для нас вони усі — спільні. Хочу ще доньку. Назвемо Анастасією.

У Дениса з рідні є матір Валентина і вітчим Григорій. У Тетяни — мати Зінаїда.

Подружжя житиме в селі Крутогорб. Там придбали будинок.

Зараз ви читаєте новину «"Із першим чоловіком життя не склалося"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають