неділя, 13 січня 2019 16:38

Більше 200 людей прийшли попрощатися з Анатолієм Белієнком

Автор: ФОТО надане Юрієм Білієнком
 

4 січня в Гайсині попрощалися з колишнім головним лікарем районної лікарні 81-річним Анатолієм Белієнком. Він помер від серцевого нападу. В останню путь його провели понад 200 людей — рідні, колеги, сусіди.

— Анатолія Дмитровича поховали на міському кладовищі поруч з дружиною Ніною Михайлівною. За життя працювала завідувачем дитячою поліклінікою. Померла ­2007-го.

Анатолій Дмитрович був лікарем від Бога. Як хірург і травматолог допомагав людям у будь-яку годину доби, — говорить знайома покійного Віра Подчос. — Ніколи нікому не відмовляв. До нього зверталися зі всього району.

Поминальний обід на 180 людей пройшов у ресторані "Едельвейс".

Анатолій Белієнко народився 27 грудня 1937 року в селі Сокілець Немирівського району Вінницької області.

1965-го закіничив Вінницький медичний інститут ім. Миколи Пирогова за спеціальністю "Лікувальна справа". Із 1965 року працював лікарем-хірургом в Оратівській районній лікарні. Пізніше став завідувачем хірургічного відділення. У 1974-му — заступник головного лікаря гайсинської районної лікарні. Із квітня 1995 року по вересень 1998-го працював головним лікарем. Викладав "хірургію" у Гайсинському медучилищі.

Займався народною медициною. Любив рибалити, читати, розв'язувати кросворди. Любив чистоту.

У покійного залишилися внучка Олександра та син Юрій. Працює лікарем-травматологом у Вінницькій обласній лікарні. Деякий час служив у зоні АТО.

Зараз ви читаєте новину «Більше 200 людей прийшли попрощатися з Анатолієм Белієнком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають