Ексклюзиви
субота, 06 липня 2019 14:30

Анна Пілявська викинула мертвого сина у валізі

Поліцейські шукають 22-річну Анну Пілявську. Увечері 26 червня камери спостереження зафіксували, як вона викинула біля недобудованого гіпермаркету на околиці Чернівців валізу. Наступного дня ту знайшли перехожі. Всередині було тіло дитини. З'ясували, це син Анни — 2-річний Олександр. Помер від нападу астми, за попереднім висновком експерта.

— Ширилися чутки, що дитина мала численні сліди побоїв. Це неправда. На тілі хлопчика не виявили ознак насильницької смерті, — каже Олександр Чубей з обласної поліції.

— Жінка самотужки тягла валізу близько 2 кілометрів серед ночі. Це видно на камерах спостереження, — додає начальник обласного управління карного розшуку Олександр Раренко.

Про Анну Пілявську відомо, що вона родом із Хмельниччини. Близько місяця тому приїхала у Чернівці з сином, винаймала житло. Батько Олександра сидить у в'язниці. До міста приїхали батьки жінки. Де може бути донька — вони не знають.

Поліцейські розслідують справу як умисне вбивство. Коли з'ясують усі обставини — її можуть перекваліфікувати.

Зараз ви читаєте новину «Анна Пілявська викинула мертвого сина у валізі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають