понеділок, 15 квітня 2019 15:05

Затримали чотирьох людей, які перебувають у розшуку

Затримали чотирьох людей, які перебувають у розшуку
Затримали громадянина, який не сплачував аліменти. ФОТО: Патрульна поліція Білої Церкви

За 3 дні білоцерківські патрульні виявили 4 осіб, які перебувають в активному розшуку.

У суботу, о 10 годині ранку на 78 км автодороги Київ – Одеса зупинили порушника ПДР. Коли перевірили документи, виявилося, що чоловіка розшукують. Його шукала поліція Луганщини з 2015 року за несплату аліментів. Також громадянин не мав при собі посвідчення водія, розповідають у прес-службі патрульної поліції Білої Церкви.

Через 1,5 години в місті Біла Церква зупинили перехожого. Підозрілий 35-річний чоловік прогулювався вул. Леваневського. Виявилось, його розшукує поліція за злочин у сфері обігу наркотиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський "заробляв" по $2 тис в день на хабарах

Третього розшукуваного спинили в неділю. О 20 годині на вул. Ставищанській патрульні перевірили документи у перехожого. Виявилось, перебуває у розшуку за фактом ухилення від сплати аліментів.

У понеділок вранці патрульні зупинили чоловіка. Його розшукували за необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Громадянин переховувався від органів досудового розслідування.

Усіх порушників доставили до Білоцерківського відділу поліції.

71-річна пенсіонерка з Сум віддала шахраям понад 100 тис. грн. Пізно вночі зловмисник зателефонував їй на стаціонарний телефон, назвався її сином і просив велику суму грошей на лікування жінки, яку начебто поранив.

Зараз ви читаєте новину «Затримали чотирьох людей, які перебувають у розшуку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають