понеділок, 09 вересня 2019 11:12

Всеукраїнський турнір із боксу проходив у Іллінцях
3

7 та 8 вересня Іллінці увосьме приймали Всеукраїнський турнір із боксу серед школярів.

Посеред зали спорткомплексу розміщено ринг, на якому відбуваються двобої. Юним спортсменам голосно й емоційно дають поради тренери. Інші боксери розминаються перед поєдинками. Диктор розповідає про кожного учасника.

Олег Дяченко, 47 років, тренер боксерського клубу "Атлант", м. Іллінці, ідейний натхненник та організатор турніру, каже:

– Цього року в змаганнях беруть участь 80 боксерів із восьми областей – Вінницької, Тернопільської, Волинської, Хмельницької, Черкаської, Закарпатської, Житомирської та Рівненської.
З міського бюджету для організації заходу виділили 25 тисяч гривень. Також допомагали спонсори.

– Із задоволенням погодився відвідати змагання, – каже багаторазовий чемпіон світу з боксу Роман Головащенко, 31 рік, сам родом із Немирова. – Тому що такі заходи популяризують бокс, тут я можу бути прикладом для юних спортсменів. Також неабияк приємно, що є такі тренери, як Олег Дяченко. Він живе цією справою. Впевнений, Олег виховає не одного чемпіона України і, можливо, чемпіона світу.

Учасниця змагань, срібна призерка чемпіонату України 16-річна Анастасія Расевич із Кам'янця-Подільського Хмельницької області лише другий рік займається боксом.

– До цього я займалася кікбоксингом, – каже, – але перейшла в бокс, адже тут є більше дівчат, з якими можна позмагатися, спробувати власні сили. Хоча на сьогоднішніх змаганнях тільки дві дівчини – я та моя суперниця.

Головний суддя турніру – Борис Миколюк, суддя вищої категорії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Троє іллінчан перемогли в конкурсі бізнес-ідей

Протягом двох днів відбулися понад 70 поєдинків.
Вихованці спортивного клубу "Атлант" показали добрі результати. З десяти іллінецьких боксерів восьмеро стали переможцями, а двоє посіли другі місця у своїх вікових групах і вагових категоріях.
Наймолодший учасник турніру 7-річний Владислав Малюшко з Іллінців уперше спробував свої сили та здобув переконливу перемогу в двох поєдинках.

Зараз ви читаєте новину «Всеукраїнський турнір із боксу проходив у Іллінцях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають