субота, 03 серпня 2019 14:35

В Іллінцях вандали сплюндрували пам'ятник загиблим учасникам АТО
3

Вандали познущалися над пам’ятником загиблим воїнам АТО в Іллінцях
Фото: Іван Ребар
Вандали познущалися над пам’ятником загиблим воїнам АТО в Іллінцях
Вандали познущалися над пам’ятником загиблим воїнам АТО в Іллінцях

2 серпня, ввечері, невідомі зірвали та знищили Державний прапор України і революційний прапор ОУН та пошкодили два флагштоки, розміщені біля пам'ятника загиблим воїнам АТО в Іллінцях. Перевернули вази з квітами, розкидали вінки.
Учасник бойових дій, волонтер Іван Ребар на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав: "Пощади не буде! Не дозволимо знущатися над пам'яттю героїв! Навчимо шанувати державні символи України!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Іллінцях перенесли пам'ятник Тарасу Шевченку

Представники громадської організації "Спілка учасників АТО та ветеранів інших бойових дій" звернуться в поліцію для розслідування акту вандалізму.

Три роки тому, в День Гідності та Свободи, 21 листопада, в Іллінцях відкрили пам'ятник учасникам АТО – жителям району, які загинули на сході України. Монумент установили біля пам'ятників воїнам Другої світової війни, учасникам війни в Афганістані, ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС. Ініціативу встановлення пам'ятника АТОвцям подала громадська організація "Спілка учасників АТО та ветеранів інших бойових дій".

Зараз ви читаєте новину «В Іллінцях вандали сплюндрували пам'ятник загиблим учасникам АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають