понеділок, 08 липня 2019 15:46

У санаторії "Наш дім" не вживають жирну і солодку їжу

- Про санаторій ''Наш дім'' дізналася від свого сімейного лікаря, - каже харківчанка Олена Рожкован, 53 роки. - Ось уже вп'яте проводжу тут свою відпустку. Дуже подобається. Тут тепло та затишно. Зустрічають і проводжають до потяга. Тиск нормалізувався та й взагалі, стала по-новому дивитися на своє життя. Перестала вживати м'ясо.
Пансіонат ,,Наш дім'' розташований у селі Нові Обіходи Немирівського району по вулиці Лісова, 36. Поряд протікає річна Південний Буг.
- "Наш дім" - це лікувально-оздоровчий центр. Ми одинадцяті в світі, хто обрав напрямок "Медицина способу життя", - розповідає директор Ганна Слепенчук, 62 роки. - Наша 11-ти денна програма називається "Новий старт". Після її проходження по новому дивишся на своє життя. Ми не лікуємо медикаментозно. А ті, хто приймають ліки, зменшують їхню кількість до мінімуму. У лікуванні ми використовуємо фітотерапію, воду та дієту. Проводимо лекції та майстер-класи, де розповідаємо принципи здорового способу життя, від чого беруться хвороби, як їх ліквідувати та жити, щоб не хворіти. У нашому центрі можуть відпочивати всі бажаючі. Також центр приймає сім'ї з дітьми від двох років. Вартість залежить від номеру. Це від 4600 грн до 8500 грн плюс харчування 4800 грн за одинадцять днів. Номера з усіма зручностями - вода гаряча та холодна, кондиціонер, wi-fi. Всі продукти харчування вирощуємо в себе, в екологічно чистій зоні. І тут люди розуміють, що можна харчуватися смачно, корисно і ситно, не вживаючи жирну та солодку їжу.
Від Немирова до Нових Обіходів щодня, крім суботи, ходить рейсовий автобус. Вартість квитка 24 гривні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Капали йод, заміряли радіацію. Давали нам продуктові пайки"

Крім того, у Немирові діє санаторій "Авангард". Знаходиться на території садиби графині Марії Щербатової по вулиці Шевченка, 16.
- Лікувальний корпус це двоповерховий замок графині, будівництво якого розпочалось в 1894-му році, - розповідає працівник з відділу реалізації путівок Сергій Студилко, 30 років. – Санаторій розташований у прекрасному парку, дерева до якого були привезені з різних країн світу. Є багато номерів різних категорій. У санаторії також є басейн, бювет мінеральних вод, їдальня, тренажерний зал. Усі номери санаторію обладнано санвузлами, телевізорами і холодильниками. Санаторій спеціалізується на захворюваннях опорно-рухового апарату, серцево-судинної системи, нервової системи, органів дихання, ендокринної системи, захворювання шкіри. Відпочинок і розваги - це тенісний корт, спортивні майданчики, кілька залів лікувальної фізкультури, туристичні маршрути, бібліотека, музейні кімнати, картинна галерея, танцювальний зал, рибалка і багато іншого.
Вартість однієї путівки від 550 гривень за добу. Сюди входить проживання, лікування та харчування.
- Коли вперше побував у санаторії "Авангард" був вражений красою парку і маєтку, - розповідає Петро Сердюк 32 роки з міста Кривий Ріг. - У мене були важкі опіки і завдяки санаторію стали очевидні покращення. Чемний персонал, дієві процедури, чудова природа.

На території санаторію Авангард" діє дитячий табір. Зміна триває 21 день, коштує 5 тис. гривень. Ціна залежить від умов проживання та процедур.

Зараз ви читаєте новину «У санаторії "Наш дім" не вживають жирну і солодку їжу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають