пʼятниця, 12 липня 2019 13:25

У міській раді презентували проект "Е-рішення для громад"

У міській раді презентували проект "Е-рішення для громад"
Нова система допоможе скоріше вирішувати проблеми міста. ФОТО: bc-rada.

У Білій Церкві відбулось ознайомлення з проектом, що створив Центр розвитку інновацій. У ньому взяли участь об'єднані територіальні громади.

Проект "Е-рішення для громад" спрямований на покращення якості управлінських рішень, посилення фінансової спроможності та інвестиційного потенціалу громад. Дозволяє забезпечити ІТ-рішення для обліку громадян, нерухомості та іншого майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представники Агентства США відвідали Білу Церкву

"Ця система дозволить осмислено підходити до того, як керувати містом. Вирішувати нагальні питання, розвивати ті чи інші його галузі, - говорив на презентації Геннадій Дикий. - У подальшому міська влада вживатиме необхідних організаційних заходів, аби успішно реалізувати цей проект у Білій Церкві. Переконаний, що нам удасться це зробити."

Подібні системи діють у Києві та Дрогобичі.

Указом президента сьогодні затвердили план дій, як уже до кінця цього року зробити все необхідне для того, щоб у селах і маленьких містах та на дорогах став кращим мобільний інтернет.

Зараз ви читаєте новину «У міській раді презентували проект "Е-рішення для громад"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають