середа, 04 вересня 2019 13:31

У медичному центрі збирають усе необхідне для вихованців школи-інтернату

У медичному центрі збирають усе необхідне для вихованців школи-інтернату
У гайсинський медичний центр "МЕДлайф" можна приносити дитячий одяг, взуття, канцтовари та іграшки. Речі відвозять вихованцям школи-інтернату. Фото із соціальної мережі "Фейсбук"

У гайсинському медичному центрі MEDlife не перший рік збирають благодійну допомогу у вигляді дитячого одягу та іграшок. Усі речі переважно завозять у ситковецьку школу-інтернат, каже лікар центру Богдан Кобзар, 29 років.


- Крім одягу та іграшок, вихованцям школи-інтернату потрібні канцтовари, речі особистої гігієни, а також мийні засоби – на потреби закладу. Людям, які мають бажання допомогти, говорю, щоб вони уявили велику родину, де знадобиться і шампунь, і мило, і пральний порошок, і нитка з голкою. Але продуктів харчування ми до інтернату не возимо. Адже не можемо перевірити їхню якість.
У ситковецькій школі-інтернаті навчаються діти віком від 6 до 18 років. Тому речі, призначені для молодшого віку, працівники центру MEDlife передають громаді Православної церкви України – храму Святого великомученика і цілителя Пантелеймона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кошти підуть на допомогу онкохворим дітям

Навчально-виховний комплекс №1 міста Немирова закликав приєднатися до благодійної акції до Дня знань "Благодійність замість квітів". Благодійний фонд "Таблеточки" (створений 2016 року) організовує цю акцію разом із проектами "Освіта.ua" та "Розвиток дитини".​ Кошти, зібрані протягом акції, підуть на адресну допомогу онкохворим дітям.

Зараз ви читаєте новину «У медичному центрі збирають усе необхідне для вихованців школи-інтернату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають