неділя, 14 липня 2019 19:50

У Гайсині відбувся турнір з армреслінгу "Кубок братів" пам'яті Станіслава Менюка
1

13 липня у Гайсині відбувся IV Всеукраїнський турнір 2-го рангу з армспорту "Кубок братів". У змаганнях виступило 46 учасників.

У змаганнях виступили спортсмени клубних команд армреслерів Києва, Тернополя, Житомира, Вінниці, Уманя, Хмельницького, Гайсина, а також з Румунії. Серед них чемпіон Європи і світу Ігор Пасєка. Переможці та призери чемпіонатів світу, Європи й України – Тарас Піддубченко, Олександр Коротчук, Богдан Івахненко, Сергій Пімєнов, Вадим Ларін, Андрій Кіпріану та багато інших.

– Це вже четвертий турнір з армспорту, який проводиться у Гайсині, – говорить 32-річний Анатолій Менюк. Він старший брат Станіслава Менюка, який загинув 27 липня 2014 року у ході російсько-українського конфлікту на сході України під Лутугуним Луганської області. – Стас змалку цікавився спортом, але найбільше любив армреслінг. Він завжди був спортивною, позитивною людиною. Ми із Стасом придумали, щорічно проводити турнір братів, який після його загибелі на фронті, тепер називається "Кубок братів". Разом нам вдалось провести змагання лише один раз – 2013 року.

Разом нам вдалось провести змагання лише один раз – 2013 року

Змагання серед спортсменів проводились на ліву та праву руку. За загальними підрахунками переможцями турніру в різних вагових категоріях стали:
- до 71 кг – Олександр Розсохін (Житомир),
- до 86 кг – Богдан Івахненко (Умань),
- до 101 кг – Ігор Пасєка (Тернопіль),
- до 101 + кг – Артур Сакало (Житомир).
Переможці були нагороджені пам'ятними медалями турніру, спортивними сертифікатами та грошовими призами.
Організаторами турніру стали Анатолій Менюк, Дмитро Коленко. Спонсорами змагань виступили ТМ "Будков" та ТМ "Регіна".

Станіслав Менюк загинув 27 липня 2014 року у ході російсько-українського конфлікту на сході України під Лутугуним Луганської області

Зараз ви читаєте новину «У Гайсині відбувся турнір з армреслінгу "Кубок братів" пам'яті Станіслава Менюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають