вівторок, 13 серпня 2019 17:09

У білоцерківської поліції новий очільник

У білоцерківської поліції новий очільник
Призначили нового керівника поліції Білої Церкви. ФОТО: Газета.юа

13 серпня на зустріч із правоохоронцями прибув Андрій Нєбитов. Начальник поліції Київщини представив нового очільника білоцерківського відділу. Ним став підполковник Сергій Ждан. Працював у карному розшуку.

- У Білій Церкві у липні затримали злочинну організацію. Через ці події змінюємо керівництво району, - каже Андрій Нєбитов. - Довго підбирали кандидатуру. Головний критерій — незаплямована репутація.

З перших днів у поліції Сергій Ждан працював у карному розшуку. 2016 року був призначений начальником Канівського відділення в Черкаській області. До цього був у статусі виконувача обов'язків керівника цього ж відділу. Остання посада - заступник начальника управління карного розшуку ГУНП Черкащини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні з'явився новий вид рейдерства: як протистояти атакам замовних "екологів"

Новий очільник білоцерківської поліції має сина Максима та доньку Єлизавету. В декларацію вніс автомобіль "Сузукі Гранд Вітара" 2008 року випуску. Квартиру в Каневі площею 59 кв. м. Цим майном володіє дружина Юлія.

На лідера музичного гурту "Антитіла" 32-річного Тараса Тополю скоїли замах. 2 серпня за кілька метрів від нього пролунав вибух. Чоловік проходив повз столичну аптеку на вул. Парково-Сирецькій, 11. Тарас не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «У білоцерківської поліції новий очільник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають