четвер, 14 березня 2019 10:10

Провідного білоцерківського хірурга звинувачують у смерті пацієнтки

Провідного білоцерківського хірурга звинувачують у смерті пацієнтки
З вини хірурга померла пацієнтка. ФОТО: debaty.sumy.ua

Білоцерківська прокуратура повідомила про підозру провідному хірургу Білоцерківського обласного онкологічного диспансеру. З його вини померла пацієнтка.

"Лікар підозрюється у неналежному виконанні своїх професійних обов'язків, - повідомляють у прес-службі прокуратури Київської області. - Несумлінне ставлення потягло за собою смерть пацієнтки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мовчазний вбивця": медики застерігають про небезпечну хворобу

Після повторного оперативного втручання медик не забезпечив хворій адекватне лікування. Не вжив термінові лікувальні заходи, направлені на боротьбу з великою крововтратою. Не встановив своєчасний діагноз, кажуть у прокуратурі.

Між порушеннями лікаря при наданні медичної допомоги потерпілій із зупинення кровотечі та компенсації крововтрати і настанням її смерті вбачають прямий зв'язок. Досудове розслідування триває.

Фельдшер згадує один зі своїх найважчих виїздів до дитини. Вона вилила на себе окріп. Досі ця картина у нього перед очима. Три дні не міг ні їсти, ні спати.

Зараз ви читаєте новину «Провідного білоцерківського хірурга звинувачують у смерті пацієнтки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають