четвер, 29 серпня 2019 13:35

Про освіту та комуналку говорили на сесії в Щербанях

Про освіту та комуналку говорили на сесії в Щербанях
23-та сесія 7-го скликання Щербанівської ОТГ відбулася 27 серпня. Фото: facebook

27 серпня на сесії в Щербанях депутати розглянули 13 питань.

Про це повідомила прес-служба громади. Результати поіменного голосування опублікували на сайті ОТГ.

Депутати надали статус опорного навчального закладу Щербанівському ліцею. Ще два навчальні заклади громади - Горянська школа і Тростянецький навчально-виховний комплекс - стали філіями ліцею. Дитячий садок у Великому Тростянці не закриють.

Ухвалили рішення про підтримку талановитих дітей. Виділили гроші для нагородження призерів змагань, конкурсів і олімпіад районного та обласного рівнів, а також їхніх учителів.

Вирішили питання про виділення коштів для КП "ЖКГ Розсошенці" на ремонт системи газопостачання та димовентиляційної системи в житлових будинках. Внесли зміни до програми переведення на індивідуальне опалення та затвердили її в новій редакції. Питання підтримали 19 депутатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Змінять програму переведення на індивідуальне опалення

Мають придбати і доставити 29 сміттєвих баків підприємству "Комунальник". На це витратять відповідно 199 230 та 7250 грн.

На перехресті вул. Параджанова та Біліченка в селі Щербані незабаром встановлять світлофори. Комплект обійдеться бюджету громади в 134 360 грн.

Погодили розчищення річки Ворскла між селами Нижні Млини та Булановим. За державною регіональною програмою розвитку водного господарства й екологічного оздоровлення річки Дніпро, русло Ворскли розчищатимуть, починаючи саме з території Щербанівської ОТГ.

У Нових Санжарах чистять берег річки Вороної від топляка, дерев, що впали, та гілля.

Зараз ви читаєте новину «Про освіту та комуналку говорили на сесії в Щербанях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають