пʼятниця, 12 липня 2019 10:15

Президент звільнив голову Сквирської РДА

Президент звільнив голову Сквирської РДА
Василя Галюка призначили на посаду голови Сквирської РДА у квітні 2016-го. Звільнили 10 липня 2019 року. Фото: mip.com.ua

11 липня президент України Володимир Зеленський звільнив голову Сквирської районної держадміністрації Василя Галюка.

Разом з ним звільнили 57 голів районних державних адміністрацій у 13 областях країни. Про це йдеться у розпорядженні президента від 11 липня №147-№203 включно.

Районних очільників звільнили, тому що завершився термін повноважень попереднього президента Петра Порошенка, який їх призначав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-голова ОТГ на Полтавщині подала до суду

На Київщині Президент позбавив посад 6 чиновників. Зокрема, Ірину Стареньку звільнили з посади голови Богуславської РДА, Олександра Туренка - Бориспільської, Мирослава Смирнова - Києво-Святошинської, Юрія Клименка - Переяслав-Хмельницької, Василя Галюка - Сквирської і Василя Шмігановського - з посади голови Яготинської РДА.

Новим головою Київської обласної державної адміністрації став Михайло Бно-Айріян. Призначив президент Володимир Зеленський 10 липня під час брифінгу у Борисполі.

Зараз ви читаєте новину «Президент звільнив голову Сквирської РДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають