Ексклюзиви
пʼятниця, 12 липня 2019 10:45

Премію Кабміну отримав білоцерківський режисер

Премію Кабміну отримав білоцерківський режисер
Режисер театру імені Панаса Саксаганського отримав високу нагороду. ФОТО: Facebook

Віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко вручив премії Кабінету міністрів України ім. Лесі Українки за кращі літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва за 2018 рік. Повідомляє Київська обласна рада.

Нагороду в номінації "Театральні вистави для дітей та юнацтва" отримав режисер-постановник Київського академічного обласного музично-драматичного театру ім. Панаса Саксаганського Артур Прокоп'єв за виставу "Король Лев".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таксист почав кар'єру оперного співака через відео в мережі

Премію Кабінету міністрів України ім. Лесі Українки присуджують щороку в 4 номінаціях. Дають за твори, які сприяють вихованню дітей та молоді в дусі національної гідності, духовної єдності українського суспільства та здобули широке громадське визнання.

12 вистав потрапили до фіналу Другого всеукраїнського театрального фестивалю-премії "Гра". Змагатимуться в 6 номінаціях — по 2 спектаклі в кожній. Із 84 заявок відібрали 30 постановок, прем'єри яких відбулися торік. Протягом березня-червня їздили по містах України й переглядали їх наживо. Визначили 12 претендентів на премію.

Зараз ви читаєте новину «Премію Кабміну отримав білоцерківський режисер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають