середа, 15 травня 2019 15:15

Патрульні зупинили п'яного водія в Білій Церкві

Патрульні зупинили п'яного водія в Білій Церкві
В Київській області за добу патрульні зупинили 8 п'яних водіїв. ФОТО: Патрульна поліція Київської області

У Білій Церкві патрульні зупинили водія автомобіля ВАЗ-2108. Вони встановили, що 42-річний чоловік сів за кермо без посвідчення водія необхідної категорії. На додачу з ознаками алкогольного сп'яніння. Це підтвердив результат освідування – 1,81 проміле. Інформацію повідомляють у прес-службі патрульної поліції Київської області.

Правоохоронці склали на водія адмінматеріали за керування у стані сп'яніння та керування без документів.

Загалом, на території Київської області за одну ніч із понеділка на вівторок патрульні виявили 8 осіб, що керували автівками чи мотоциклами, у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки-поліцейські знялися в унікальній фотосесії

А на автодорозі Київ - Харків інспектори зупинили авто Mercedes. Його дані відповідали орієнтуванню стосовно пограбування. Під час спілкування з 49-річним водієм виявили в нього ознаки наркотичного сп'яніння.

"На сусідському городі виявили закривавлений пакет із фрагментами людського тіла", таке повідомлення надійшло патрульним. Прибувши на місце до садового товариства в Приморському районі, інспектори опитали заявницю. Жінка повідомила, що бачила, як її сусід виходив із будинку із закривавленим пакетом, а коли побачив її, то кинув пакет і кинувся тікати. У пакеті були фрагменти людського тіла", — розповіли у прес-службі.

Зараз ви читаєте новину «Патрульні зупинили п'яного водія в Білій Церкві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають