четвер, 11 квітня 2019 11:41

На вулицях Білої Церкви встановили 36 камер спостереження

На вулицях Білої Церкви встановили 36 камер спостереження
За допомогою камер встановлюють винуватців ДТП.Фото: Роман Наумов

У Білій Церкві на вулицях працює 36 камер спостереження. 13 із них — з функцією розпізнавання номерних знаків. У прес-службі міської ради повідомляють, що за їх допомогою встановили винуватців ДТП. Знайшли водіїв, що збили велосипедистів.

"Почався курс навчання для роботи операторів загальноміської системи відеоспостереження. Спрямоване на те, щоб вони використовували можливості камер у повному обсязі. Система працює з кінця минулого року", - розповідає Сергій Постівий, керуючий справами виконавчого комітету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибух авто українського розвідника потрапив на камери спостереження

"Така система дає змогу різним службам, які розташовані у своїх підрозділах, віддалено підключатися і працювати з системою", - каже Валерій Малинка, головний інженер компанії "АксонСофт".

Наразі продовжують встановлювати камери спостереження. На черзі складні перехрестя, де трапляється найбільше ДТП.

У Володимирі-Волинському на Волині розшукують 16-річну Вікторію Шинкарук. Ще 2 квітня дівчина пішла з орендованої квартири на вул. Устилузькій, 50/1 і досі її місце перебування невідоме.

Зараз ви читаєте новину «На вулицях Білої Церкви встановили 36 камер спостереження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають