середа, 31 липня 2019 13:33

На тренінгу склали шість проектів

Британська Рада спільно з Всеукраїнською асоціацією "Активне громадське мислення", ГО "Перспектива 2020" та ГО "Немирівська спілка творчих ініціатив" провела тренінг "Активні громадяни". Навчання проходили з 27 по 29 липня в Немирівському будинку культури. По закінченню учасникам вручили сертифікати Британської Ради, які дають можливість уже в жовтні подати проект для отримання міні-гранту.


– Метою даного заходу було навчати писати проекти на будь-який конкурс із фінансування громадської ініціативи, підготувати декілька уже готових актуальних соціальних проектів до подання на конкурс міської ради, – розповідає організатор Ірина КОНОНОВА 58 років. – Крім того, кожен з учасників тренінгу до жовтня 2019 року зможе подати власний проект до Британської Ради. Фінансуються заходи до 12 000 грн.
– Усі, кому не байдуже життя громади, могли взяти участь, попередньо подавши заявку на сайті. Зареєструвалися понад 43 учасників. Та зібралися 15 людей. Це не лише немирівчани. Були люди і з Брацлава, і з Гайсина. Загалом на тренінгу було написано шість проектів. Проекти були на різні теми. Ось, наприклад, були люди, яких хвилює доля безпритульних тварин. Вони працювали над проектом стерилізації.
– Я вважаю, що перші кроки краще робити разом із тими, хто вже має досвід в написанні проектів. А також не завадить допомога в організації, проведенні та подальшій реалізації проектів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Першість здобули хлопці зі збірної машинобудівного підприємства "Брацлав"

Участь у тренінгу "Активні громадяни" була безкоштовною

Зараз ви читаєте новину «На тренінгу склали шість проектів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають