вівторок, 11 червня 2019 16:28

На Полтавщині зникають діти

На Полтавщині зникають діти
Зниклих дітей знаходять. Фото: pogliad.ua

З 9 по 10 червня у Полтаві, Полтавському районі та Лубнах зникли 5 дітей.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook начальник відділу комунікаціїполіції у Полтавській області Юрій Сулаєв.

У Київському районі Полтави зникла 16-річна дівчина. Про це о 2-й ночі повідомили її батьки. Через 4 год. її знайшли. У Подільському районі — щезла жінка з дитиною. Пішли гуляти о 19:00. О першій ночі чоловік повідомив проїхнє зникнення поліції. О 6-й ранку вони самі повернулися додому.

У Полтавському районі діти зникли у двох селах — Терешках і Супрунівці.

"9 червня близько шостої ранку в поліцію звернулися мешканці Супрунівки. Повідомили, що зних їхній 16-річний син. Не виходив на зв'язок із 8 червня. Пішов гуляти о 17:00, додому не повернувся", - прокоментував Юрій Сулаєв.

Хлопця знайшли о 7:30 у компанії товаришів.

У Терешках 9 червня зникла дівчина.

"Її батьки були в Кривому Розі, дівчина тимчасово жила в бабусі. Увечері не виходила на зв'язок, батьки звернулися у поліцію і заявили про зникнення. Дівчина перебувала на зборах і не могла відповісти. Її знайшли протягом 2 годин з моменту звернення", - прокоментував Микола Коваль, голова Полтавського райвідділу поліції.

У Лубнах о 4-й ранку батьки повідомили поліції про зникнення їхньої 16-річної доньки. Напередодні пішла гуляти. Близько 10:00 - знайшлася. Прийшла додому сама.

Як зауважив Юрій Сулаєв, поліція встановлює причини й обставини такої поведінки дітей і дорослих та вживає запобіжних заходів, аби більше таке не повторювалося.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло розпалося на частини: безвісти зниклого чоловіка знайшли мертвим

У понеділок, 10 червня, у Києві в районі Позняків виявили маленького хлопчика, який загубився. Дитину знайшли на вул. Ревуцького, 29А.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині зникають діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають