понеділок, 08 липня 2019 14:40

На Іллінеччині кандидати у нардепи не поділили сільський клуб

На Іллінеччині кандидати у нардепи не поділили сільський клуб
В Кантелині Іллінецького району кандидат у нардепи Павло Довгань мав суперечку з охороною свого опонента. Фото з соціальної мережі "Фейсбук"

На території 18 виборчого округу, в Кантелині Іллінецького району, Вінницької області, 5 липня між двома кандидатами в український парламент стався інцидент.

В той час, коли діючий нардеп від партії "Європейська солідарність" Руслан Демчак зустрічався з місцевими мешканцями, під дверима клубу інший – Павло Довгань від "Слуга народу" – сперечався із охоронцями депутата. Він намагався зайти у клуб, оскільки мав заплановану зустріч з виборцями. Але охоронці категорично відмовилися пропустити Павла Довганя в приміщення.

– 10 хвилин тому закінчилась зустріч у клубі, де зустрічався кандидат в народні депутати Демчак, а мене його охорона не пустила, в державну будівлю до людей, – коментує подію 23-річний кандидат у депутати Павло Довгань. – Як тільки наші дороги перетинаються, Демчак обов'язково використовує звичний для нього хуліганський метод – залякування, погрози, побиття!
Після того, коли охоронці не пропустили Павла Довганя у клуб, він намагався з'ясувати відносини з опонентом, коли той вийшов. Але нардеп спілкуватися не захотів. Між Павлом Довганем та охоронцями виникла невелика штовханина. Зустріч двох кандидатів завершилась візитом Павла Довганя у місцевий районний відділ поліції з заявою про нанесення йому тілесних ушкоджень під час проведення передвиборчої агітації. Заяву було прийнято.

Павло Довгань написав у поліцію заяву, що його побили, але такого не було


– У 18 виборчому окрузі Руслан Євгенович Демчак має найвищий рейтинг і багато хто з кандидатів в народні депутати намагаються таким чином понизити його особистий рейтинг, – коментує ситуацію помічник народного депутата Ігор Школьний, 44 роки. – Не всіх влаштовують чесні методи конкуренції. Ми за свої зустрічі домовляємось наперед. Багато кандидатів на окрузі не можуть зібрати виборців під себе, тому користуються різними можливостями. Коли ми покинули зал, то замість того, щоб зустрічатися з виборцями, Павло Довгань влаштував конфлікт. Ми вийшли із зустрічі і пробивалися до свого автомобіля, щоб поїхати далі. Павло Довгань написав у поліцію заяву, що його побили, але такого не було. Йому потрібна була не зустріч, а шоу. Елементи залякування і погрози не мали місце.

Правоохоронці Вінниччини повідомляють, станом на 5 липня поліцією зареєстровано 78 фактів щодо можливих порушень виборчого законодавства. Розпочато одне кримінальне провадження, складено 3 адміністративні протоколи, 32 заяви розглянуті відповідно до Закону "Про звернення громадян".

Зараз ви читаєте новину «На Іллінеччині кандидати у нардепи не поділили сільський клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають