четвер, 28 березня 2019 11:58

Компенсуватимуть витрати на комунальні послуги

Компенсуватимуть витрати на комунальні послуги
Компенсацію проводитимуть з урахуванням пільг та в межах соціальної норми житла та соціальних нормативів користування житлово-комунальними послугами. Фото: Дебет-Кредит

У Білій Церкві з міського бюджету частково компенсуватимуть витрати на житлово-комунальні послуги членам сімей загиблих (зниклих безвісти), померлих учасників антитерористичної операції (операції об'єднаних сил), матерям і дружинам загиблих учасників бойових дій в Афганістані, вдовам померлих громадян, яким присвоїли звання Почесного громадянина міста Біла Церква до 2009 року, повідомляє 04563.com.ua.

Це затвердили члени виконавчого комітету.

Часткову компенсацію надаватиме управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради з коштів міського бюджету, передбачених на виконання заходів програми соціального забезпечення та соціального захисту населення м. Біла Церква "Турбота" на 2017-2022 роки, в готівковій формі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компенсують навчання дітей у гуртках

"До членів сім'ї загиблого (зниклого безвісти), померлого учасника антитерористичної операції (операції об'єднаних сил) належать батьки; один із подружжя, який не одружився вдруге; неповнолітні діти; повнолітні діти, які не мали і не мають власних сімей і не досягли 23-річного віку; повнолітні діти, які мають свої сім'ї, але стали інвалідами до досягнення повноліття. Якщо неповнолітні діти, зареєстровані в житловому приміщенні (будинку) самі, то часткова компенсація надається за заявою законного представника дитини," - зазначають у міській раді.

Для отримання компенсації необхідно подати до управління соціального захисту населення Білоцерківської міської ради заяву; копію відповідного посвідчення (довідка для неповнолітніх дітей); реквізити рахунку, відкритого в банківській установі. У разі потреби можуть бути витребувані інші документи.

Воїнам АТО з-поміж переселенців стане простіше отримати компенсацію на придбання житла. Уряд удосконалив правовий механізм надання державної допомоги.

Зараз ви читаєте новину «Компенсуватимуть витрати на комунальні послуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають