середа, 15 травня 2019 15:15

Коломацька ОТГ отримала у власність 814 га землі
3

Коломацька ОТГ отримала у власність 814 га
Фото: lyuboml.rayon
Коломацька ОТГ отримала у власність 814 га
Коломацька ОТГ отримала у власність 814 га

14 травня Держгеокадастр передав у власність Коломацької громади понад 814 га землі на території ОТГ. Зокрема, і 14 га пасовищ у Василівці.

Про це "Газеті" розповів голова Коломацької ОТГ Євген Почечун.

"10 травня пройшла сесія нашої сільської ради де ми прийняли рішення звернутися до Держгеокадастру з питанням передачі цих земель у нашу власність. 14 травня я підписав акт приймання-передачі земель сільськогосподарського призначення у комунальну власність Коломацької ОТГ. Ті 14 га пасовищ, необхідних селянам Василівки для випасу великої рогатої худоби, які збиралися виділити атовцям, теж перейшли у нашу власність. Тепер залишилося об'єднати ці 7 ділянок в одну й змінити цільове призначення цієї території із "землі для ведення особистого селянського господарства" на призначення "сіножаті та пасовища". По спірних ділянках, що обробляє фермер Плахтій, чекаємо судового засідання 12 червня", - розповів Почечун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голову Коломацької ОТГ нагородили відзнакою президента України


7 травня селяни перекрили міжнародну трасу Київ — Харків поблизу села Василівка. Їх обурив факт передачі 14 га громадських пасовищ у власність місцевого фермера. На ще 14 га сінокісів претендувало семеро атовців.

Зараз ви читаєте новину «Коломацька ОТГ отримала у власність 814 га землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають