вівторок, 16 липня 2019 11:18

Хто найбільше наповнює бюджет Полтавського району

Хто найбільше наповнює бюджет Полтавського району
Назвали найбільший платників податків Полтавськог о району. Фото: kminform.net

Суми податкових надходжень від чотирьох найбільших наповнювачів бюджету назвали в Полтавській районній раді під час оперативно-розпорядчої наради.

Про це розповів голова Полтавської райради Михайло Кононенко.

За даними податкової інспекції, основними наповнювачами бюджету Полтавського району є чотири підприємства.

За перше півріччя найбільше податків із доходів фізичних осіб сплатило товариство з обмеженою відповідальністю "Метро", розташоване в селі Супрунівка - 3 млн 362 тис. грн. Військова частина А1493 у селі Терновщина сплатила 3 млн 215 тис. грн, приватне підприємство "Альфа-Капітал", зареєстроване в селі Рунівщина, - 2 млн 259 тис. грн, від агрофірми "Петрівське" з села Бричківка до бюджету району надійшло 528 тис. грн податків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Селяни самотужки відремонтували шлях, за який відповідає Агентство місцевих доріг

"Ці кошти надходитимуть у бюджет району лише до грудня. З наступного року їх отримуватимуть об'єднані громади. На оперативно-розпорядчій нараді з керівниками комунальних підприємств я їх навів, щоб показати, що бюджет району зменшується. Тому комунальним підприємствам варто оптимізувати роботу, шукати додаткові шляхи фінансування - залучати інвестиції, гранти, спонсорську допомогу", - пояснив Михайло Кононенко.

У селі Тахтаулове Полтавського району селяни збирають гроші на ремонт дороги Тахтаулове — Жуки.

Зараз ви читаєте новину «Хто найбільше наповнює бюджет Полтавського району». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають