пʼятниця, 05 липня 2019 11:10

Гурт "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" у Білій Церкві двічі виходив "на біс"
5

Фронтмен Сергій Танчинець виконує пісню "Моя країна"
Фото: Facebook
Автомобіль на якому подорожує гурт Україною теж став фотозоною
Пісні гурту Без Обмежень площа в Білій Церкві співала до 23:00
Фанати чекали на персональні фото з гуртом після коцерту

4 липня у Білій Церкві відбувся гучний концерт українського гурту "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ". На центральній площі біля БРУМу зібралися близько 1 тис. білоцерківців і гостей міста.

У рамках мистецького фестивалю "ART Панорама" на сцені виступив із запальними українськими піснями і танцями ансамбль пісні і танцю Збройних сил України та комбат Маруся - Руслана Лоцман. Додали запалу пісні Тараса Компаніченка та гурту "Хорея козацька".

Потім музичну естафету перейняв гурт LUIKU, який виконав цигансько-українські пісні. Музиканти поєднали українську, турецьку, польську, румунську та угорську музику.

О 22:00, на годину пізніше запланованого, на сцену вийшов рок-гурт року "БEZ ОБМЕЖЕНЬ". Хлопці виконали свої хіти. Співали разом із фанатами. Пісні "Без неї ніяк" і "Листопад" виконували двічі. Другий раз "на біс". Представили прем'єру пісні, яка увійшла до їхнього нового альбому "Зорі запалали".

Особливо зворушливою стала пісня гурту "Моя Країна", що присвячена пам'яті героїв Небесної Сотні. Соліст Сергій Танчинець вийшов на сцену з прапором, а на екрані позаду артистів показували кліп. У його основу поклали кадри подій, що відбувалися під час Революції гідності та на Сході країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Без обмежень" – "Мільярди": український гурт випустив нову ліричну пісню

Концерт завершився о 23:00. Люди швидко розійшлися, а вірні фанати лишилися чекати фото й автограф артистів за сценою.

У Ковалівці Полтавського району 6 липня відбудеться етнофестиваль "Купальські гуляння". Розпочнеться о 13:00 на "Березі Свободи".

Зараз ви читаєте новину «Гурт "БЕZ ОБМЕЖЕНЬ" у Білій Церкві двічі виходив "на біс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають