середа, 12 червня 2019 13:21

До 21 червня в річці Рось заборонили ловити рибу

До 21 червня в річці Рось заборонили ловити рибу
Чиновники заборонили ловити рибу в річці Рось протягом 10 днів. Її перевірятимуть на наявність пестицидів. Фото: zak-insider

До 21 червня обмежити вилов риби у річці Рось. Таке рішення ухвалили на засіданні Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Повідомляє портал "Моя Київщина".

За цей період перевірять рибу на наявність пестицидів.

Також існує обмеження на забір води з водойм для пиття та господарських потреб. Роз'яснюватимуть жителям міст і селищ, де протікає Рось. Заборонили купатися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для питної води небезпеки немає. Водопостачання відновлять о 19:00 (відео)

Контроль узяло на себе управління Держрибгоспу в місті Києві та Київській області і Басейнове управління водних ресурсів середнього Дніпра, регіональний офіс водних ресурсів річки Рось.

9 червня в селі Збаржівка Погребищенського району Вінницької області сталась аварія. У ставок упав та загорівся автомобіль, який транспортував 1,7 т господарських хімікатів. Понад 700 л потрапило у притоку річки Рось. Добу у Білій Церкві та Умані була перекрита вода.

Зараз ви читаєте новину «До 21 червня в річці Рось заборонили ловити рибу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають