пʼятниця, 19 липня 2019 14:54

Депутат склав повноваження - пояснив причину
3

Анатолій Кибка склав повноваження депутата Полтавської облради
Фото: agroprofi.com.ua
Юрій Кобченко став депутатом Полтавської облради 7-го скликання замість Анатолія Кибки
На 26-й сесії Полтавської обласної ради 7-го скликання депутати підтримали дострокове припинення повноважень Анатолія Кибки

На сесії Полтавської облради 19 липня достроково припинив свої повноваження депутат із Карлівщини Анатолій Кибка.

Він розповів "Газеті" про причини свого рішення.

Анатолій Анатолійович з 2015 року працює гендиректором товариства з обмеженою відповідальністю "Агропромисловий комплекс "Докучаєвські чорноземи".

Керівник і співзасновник Карлівської районної партійної організації "Аграрна партія України" з 2007 року.

2015-го обраний до Полтавської обласної ради від Аграрної партії України. Був членом комісії з питань екології та раціонального природокористування.

Повноваження депутата облради вирішив припинити за власним бажанням. Коментуючи це рішення, Анатолій Кибка пояснив, що за станом здоров'я йому складно виконувати обов'язки депутата.

"По стану здоров'я мені було досить важко їздити як депутату в різні кінці Полтавської області - в Миргород, Лохвицю, Котельву і так далі. Я написав заяву декілька місяців тому, і коли запрацює зала в Полтаві, я тоді не уявляв", - розповів Анатолій Кибка.

Ще однією причиною стало розчарування в роботі депутата та ситуації в облраді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сесію Полтавської облради вперше провели в оновленій залі, а Зеленський не приїхав

"Коли я прийшов у раду і побачив, що там є 10 різнополітичних партій, у мене не було довіри до конструктивної роботи", - розповів колишній депутат.

Автор: latifundist.com
  Юрій Кобченко став депутатом Полтавської облради 7-го скликання замість Анатолія Кибки
Юрій Кобченко став депутатом Полтавської облради 7-го скликання замість Анатолія Кибки

Місце Анатолія Кибки в Полтавській облраді посів обраний замість нього за списками "Аграрної партії України" Юрій Кобченко. Він - засновник АПК "Докучаєвські чорноземи" у Карлівському районі. Юрій Володимирович обирався депутатом Полтавської обласної ради четвертого та п'ятого скликань.

"Я вболівав за свій виборчий округ - Карлівський район. Важливо, що кількість депутатів від району не зміниться", - прокоментував Анатолій Кибка.

У Карлівці придбали обприскувач для боротьби з амброзією. Пристрій призначений для якісної та швидкої обробки карантинних бур'янів, зокрема, амброзії полинолистої

Зараз ви читаєте новину «Депутат склав повноваження - пояснив причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають