понеділок, 27 травня 2019 11:00

Центр обслуговуватиме 21 тисячу споживачів Гайсина та району

24 травня на Соборній, 85 відбулося відкриття центру обслуговування клієнтів Гайсина акціонерного товариства "Вінницягаз".
—Робота нового центру полягає у наданні широкого спектру послуг— починаючи від видачі довідок і консультацій по особовому рахунку, звірки по особовому рахунку, передачі показань про спожитий газ, оплати послуг на приєднання до мереж,— розповідає Світлана Бацько, 47 років, начальник центру обслуговування клієнтів.— Подібні центри компанії вже відкрилися у Вінниці, Хмільнику, Тульчині та Жмеринці. Приміщення центру має зручне зонування. Є достатня кількість місць для очікування, туалет, кулер з водою. Можливо скористатися послугами "Особистого кабінету" або провести оплату через платіжні термінали,— продовжує Світлана Богданівна.

Голова Гайсинської районної ради Григорій Боровий особисто побував в ролі клієнта


—Наша компанія постійно впроваджує новий підхід в обслуговуванні споживачів природного газу. Це новий стандарт роботи, що передбачає покращення якості сервісу, професійне надання повного переліку послуг в комфортних умовах. Наші клієнти мають можливість в одному місці здійснити всі необхідні дії і витратити при цьому якомога менше часу,— відмітив голова правління акціонерного товариства "Вінницягаз" Олександр Кривака. Він завітав на відкриття центру.
Завітали на відкриття центру і представники місцевої влади. Голова Гайсинської районної ради Григорій Боровий особисто побував в ролі клієнта. Подякував керівництву компанії за створені умови обслуговування для жителів Гайсинщини.
За день 5 фахівців по роботі з клієнтами будуть обслуговувати близько 250 клієнтів, а з 1 по 5 число кожного місяця, у період передачі показань лічильників про спожитий газ, понад 1200 споживачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вінницягаз відкриє центр обслуговування клієнтів

Центр обслуговування клієнтів знаходиться за адресою: Гайсин, вулиця Соборна, 85.
Графік роботи: з 8:00 до 17:00, субота та неділя вихідні.
Адміністрація підприємства знаходиться за адресою: Гайсин, вулиця Південна, 28.

Зараз ви читаєте новину «Центр обслуговуватиме 21 тисячу споживачів Гайсина та району». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають