четвер, 16 травня 2019 10:40

Білоцерківські поліціянти прочитали лекції школярам

Білоцерківські поліціянти прочитали лекції школярам
На Київщині поліція проводила лекції та уроки. ФОТО: Патрульна поліція Білої Церкви

У Білій Церкві представники департаменту й управлінь патрульної поліції проводили лекції та уроки для школярів. Також відвідали сім'ї, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Учні 14 навчальних закладів прослухали, як протидіяти булінгу в дитячому середовищі, повідомляють у прес-службі білоцерківської патрульної поліції. Тепер знатимуть, як розв'язати конфлікти мирним шляхом. Поліцейські розповіли 10 головних правил безпеки.

Першим закладом, який відвідали правоохоронці в рамках всеукраїнської акції "Діти! Поліція! Безпека!" стала Білоцерківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1.

Відбулася зустріч-лекція з учнями 10 класів на тему "Основи інтернет-безпеки". Слухачів лекції об'єднали в 4 робочі групи, дали завдання. Основна мета - навчити дітей розрізняти види онлайн-небезпеки та пояснити, як убезпечити себе під час використання інтернет-ресурсів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замінували будинок батьків Зеленського: перші подробиці

Білоцерківським школярам провели пізнавальну лекцію з булінгу. Поліцейські розбирали кожен вид на прикладах.

Дітям роздали наліпки, буклети з корисною інформацією, телефонами, куди звертатись, якщо порушують їхні права або ображають честь і гідність.

У поліції введуть нову зброю, яка дозволить зупинити правопорушника і зберегти йому життя. Про це заявив голова Нацполіції Сергій Князєв на презентації озброєння.

Зараз ви читаєте новину «Білоцерківські поліціянти прочитали лекції школярам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають