пʼятниця, 10 травня 2019 10:21

Дегустація, черги та подарунки – у Карлівці відкрили супермаркет
9

У Карлівці відкрили "Маркетопт"
Фото: Ірина МАРТИНЮК
У Карлівці відкрили "Маркетопт"
У Карлівці відкрили "Маркетопт"
У Карлівці відкрили "Маркетопт"
У Карлівці відкрили "Маркетопт"

9 травня у Карлівці на Полтавщині відкрили магазин "Маркетопт", який будували півтора року.

На відкритті був журналіст "Газети".

Із самісінького ранку перед магазином вишиковується велика черга. Поруч розташувалися намети з продуктами із супермаркету для дегустації. О 9.00 охоронець відчинив двері, прикрашені біло-синіми кульками. Працюють п'ять кас.

"Ми давно хотіли відкрити в Карлівці магазин. Асортимент товару - різноманітний. Є свіжа риба, м'ясо, крупи, напої, побутова хімія, діють акційні пропозиції. Через кожні 10 днів - найнижча ціна на товар, а також щотижневі акції. Зробили кафетерії, у яких люди зможуть пригощатися сендвічами, кавою та іншими смаколиками", - розповіла керуюча "Маркетопту" Марина Марченко.

Перші покупці, незалежно від суми в чеку, отримували подарунки - продуктові набори, фірмовий пакет зі спеціями та рукавом для запікання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Карлівці будують "Маркетопт" - показали фото

"Відтепер у нас є пекарня з доступними цінами на піцу та іншу випічку. На відміну від інших продуктових магазинів Карлівки, тут можна придбати екзотичні фрукти - авокадо, піттахаю та багато інших", - поділилася Тетяна Дубина, мешканка Карлівки.

Дані про кількість працівників і зарплати – комерційна таємниця. В магазині є зона для відпочинку, вбиральні. На території поставили лави.

Селяни в Полтавському районі рік живуть без магазину. У Карпусях крамницю закрили, до Витівки перестали возити продукти.

Зараз ви читаєте новину «Дегустація, черги та подарунки – у Карлівці відкрили супермаркет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають