понеділок, 02 березня 2015 10:00

ЖК "МОНАКО"- власне князівство у центрі Львова

 

Житловий комплекс "Монако" від будівельної корпорації "Ріел" - це житло, що надихає своєю вишуканістю, вабить магнетизмом та унікальністю. З метою створення найкращих умов проживання у комплексі класу люкс у львівському "Монако" заплановано всього лише 15 квартир.Слід зауважити, що ці апартаменти будуть розкішними і на 100 % підсилять статус власника, адже недарма комплекс носить назву однієї з найменших за розміром країни світу, проте такої жаданої та омріяної для проживання.

ЖК "Монако" представляє собою модерновий п'ятиповерховий будинок з мансардою у серці історичного Львова з усіма вигодами та інноваційними технологіями енергозбереження.Квартири мають зручне планування внутрішнього простору та відповідають сучасним вимогам новобудов. Володіти апартаментами у такому будинку не просто престижно – це ознака певного статусу його мешканців, для яких головне психологічний комфорт і спільність інтересів.

Крім того, новобудова розташована в історичному центрі міста, тому відчути усі переваги життя в "Монако" буде дуже просто.Розвинена інфраструктура та усе необхідне для затишного і зручного життя знаходиться поруч. Наприклад, робити закупи майбутні мешканці апартаментів зможуть у ТЦ "ForumLviv" та "Магнус", на міських ринках"Добробут" та "Краківський", відпочивати з дітлахами на дитячому майданчику, культурно проводити дозвілля у Театрі опери та балету, а у разі необхідності отримувати якісну лікарську допомогу у Медичному центрі Святої Параскеви тощо.

 

Важлива особливість житлового комплексу "Монако" - обмежена кількість квартир, преміальна якість та архітектурна цінність проекту. Будівництво об'єкту розпочато у І кварталі 2015 і триватиме до ІІ кварталу 2016 року. Кращого подарунку для себе та своїх рідних годі й шукати!Не зволікайте, купуйте квартиру в "Монако" вже сьогодні, адже Ви варті якісного життя та достойного житла!

Більш детально про ЖК "Монако".

 
Зараз ви читаєте новину «ЖК "МОНАКО"- власне князівство у центрі Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі