неділя, 25 березня 2007 18:45

Влада має намір знизити вартість квартир у Києві

Двадцять мільйонів квадратних метрів житла не вистачає столиці. Збудувати їх планують за наступні 7 років.

Цього року міська влада обіцяє здати мільйон чотириста метрів новобудов. Хизуються - це рекорд для Києва. Таким чином хочуть знизити вартість квартир у столиці.

Перший заступник голови КМДА Денис Басс обіцяє покращити ситуацію на ринку житла через запровадження Єдиного офісу та нових умов інвестиційних конкурсів. Якщо перший спростить дозвільну систему, і для забудовників включно, то конкурси дадуть можливість купувати столичну землю з аукціонів разом з кадастром, протоколом громадських слухань і дозволами всіх управлінь та служб міста.

Щоправда, такі умови і коштуватимуть у кілька разів дорожче. Забудовники платити готові, перспективами задоволені. Утім підливають дьогтю в іншому. Кажуть ринок землі в Києві в цілковитому хаосі. І навіть мільйон чотириста метрів квадратних новобудов - ситуацію не врятують. На переконання ріелторів, це не позначиться на вартості житла в столиці, передає "5 канал".

Зараз ви читаєте новину «Влада має намір знизити вартість квартир у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі