понеділок, 08 жовтня 2012 15:40

У Києві зупинили будівництво більше 50 житлових будинків

У Києві зупинили будівництво більше 50 житлових будинків
Завершувати будівництво шести таких будівель будуть силами комунальних підприємств. Фото: job-sbu.org

За станом на вересень 2012 року в Києві з різних причин зупинено будівництво більше 50 житлових будинків, в яких зводиться близько 12 тис. квартир. Про це свідчать дані Київської міської держадміністрації.

Як пише портал 3doma.ua, завершувати будівництво шести таких будівель будуть силами комунальних підприємств. Доля інших поки що невідома.

Якщо будинки будуть мати досить високий ступінь готовності, а їх забудовники - пристойну репутацію, велика ймовірність, що такі недобудови передадуть під чергову держпрограму підтримки будівельної галузі.

Нагадаємо, за станом на 1 січня 2012 року в Україні налічувалося 16,7 тис. об'єктів, що перебувають у стадії незавершеного будівництва. У порівнянні з попереднім періодом обліку (на 1 січня 2011 року) кількість незавершених об'єктів скоротилося на 8,8%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС та США вибудували паркан, який заважає Білорусі вступити до СОТ - Лукашенко

Найбільше таких об'єктів зосереджена в Донецькій (8,4% загальної кількості в країні), Харківській (5,8%) областях, Автономній Республіці Крим та Житомирській області (по 5,6%), найменше - у Севастополі та Рівненській області (1 , 7% і 1,9% відповідно).

Зараз ви читаєте новину «У Києві зупинили будівництво більше 50 житлових будинків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

36

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі