понеділок, 08 липня 2019 19:21

Розстрочка у новобудові: на що звернути увагу

Розстрочка у новобудові: на що звернути увагу
Як правильно обрати новобудову в Києві в період знижок і сезонних пропозицій?

За допомогою розстрочених виплат девелопери привертають увагу покупців до нерухомості у "мертвий" сезон або ж прагнуть швидше розпродати житло, що залишилося. Інвестори теж отримують суттєву вигоду від подібних акцій – майно в столиці на вигідних умовах. Якщо не хочеться витрачати гроші на стару нерухомість, тоді можна розглядати новобудови Києва в період знижок і сезонних пропозицій.

Далеко не кожна київська компанія готова продавати квартири в ЖК навіть із розтермінуванням платежів на 6-12 місяців. Перелік будівельних фірм, які йдуть на поступки покупцям вкрай малий. І тут прийдеться йти на компроміс: або вибирати з того, що пропонують і розтягувати суму, або збирати і підшукувати інший варіант.

На які новобудови Києва та від яких девелоперів можна оформити розстрочку:

● Genesis;
● Welcome Home на Стеценка;
● Академ Парк;
● Паркова Долина;
● Клубний будинок La Manche;
● Сирецкі сади;
● Злагода;
● Freedom;
● Чарівне Місто;
● Art House;
● Crystal Hall;
● Пектораль;
● Кирилівський Гай;
● Обериг-2;
● Sky Avenue;
● Новомостицький;
● Харківський.

98% нових житлових будинків зі списку зводить УКРБУД. Саме вони частіше інших радують клієнтів прямими кредитами на житло у розвинених районах. Зараз на офіційному сайті діє літня пропозиція. Можна оформити розподіл виплат строком на 20, 30 або 50 місяців без відсотків. Для кожного проекту потрібно уточнювати вимоги, а також способи оплати.

Також 2 новобудови з переліку будують фахівці Фундаменту та Інтеграл-Буда. Іноді зустрічається варіант, коли можна внести всього 50% від первинної вартості житлової площі та решту віддати по закінченню робіт. Приклад – комплекс Володимирський від Інтеграл-Буд. А в Edeldorf (Edelburg Developer) можна скинути до 520 000 гривень від вартості.

Переваги:

● можна рівномірно розподілити залишок;
● перший внесок часто рівний 25-35%;
● менше фінансового навантаження;
● не прийдеться оформляти іпотеку.

Недоліки:

● обмежений вибір;
● невеликий термін дії подібної акції.

Розстрочка стане підходящим рішенням, якщо ви готові миритися з малим числом компаній-забудовників для підбору. Для молодої родини або людей з обмеженими фінансами додаткові місяці стануть незайвими.

Зараз ви читаєте новину «Розстрочка у новобудові: на що звернути увагу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі