пʼятниця, 06 вересня 2019 15:31

Будівельна група "Синергія" заявила про інформаційну атаку на свій проект

Будівельна група "Синергія" заявила про інформаційну атаку на свій проект
Будівельна група "Синергія" опублікувала докази інформаційної атаки на проекти компанії. Фото: RIA.UA

Один із забудовників столиці та його околиць – будівельна група "Синергія" - опублікував докази щодо інформаційної атаки на проекти компанії.

Як сьогодні офіційно повідомили в компанії, впродовж останнього тижня у ЗМІ була розміщена неправдива та маніпулятивна інформація щодо одного з її найамбітніших проектів – комплексу ЖК "Синергія Сіті".

Інформація не мала доказової бази, а джерелом була названа анонімна персона у правоохоронних органах України. Матеріал набув поширення в різних ЗМІ та у соціальних мережах і активно поширювався за допомогою рекламних інструментів Facebook.

"Синергія" констатувала, що поширена інформація є недостовірною та такою, що шкодить діловій репутації компанії, її співробітників та партнерів. У компанії підкреслюють, що у разі відсутності спростування, будівельна група звернеться до суду для захисту ділової репутації.

У своєму прес-релізі компанія виклала власну позицію, підкріпивши її юридичним висновком. Зазначається, що одними із головних принципів роботи БГ "Синергія" є ведення прозорої діяльності у відповідності до законодавства України. Вся дозвільно-проектна документація відносно ЖК "Синергія Сіті" та будь-якого іншого проекту будівництва доступна на офіційному сайті компанії за посиланням.

У "Синергії" підкреслюють, що відповідно до інформації, яка знаходиться у загальному доступі в Єдиному державному реєстрі речових прав на нерухоме майно (доступне за посиланням), жодних обмежень у використанні земельної ділянки, де ведеться будівництво ЖК "Синергія Сіті", не зареєстровано.

Зараз ви читаєте новину «Будівельна група "Синергія" заявила про інформаційну атаку на свій проект». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі