середа, 03 грудня 2008 15:53

У Чернігові падають ціни на "хрущовки"

З осені ціни на нерухомість у Чернігові знизилися на 14,2%. Однокімнатну "хрущовку" можна купити за $38 тис.

Господарі однокімнатної квартири площею 38,5 кв. м на вул. Єськова на околиці Чернігова просять $56 тис. Це по $1,5 тис. за "квадрат".

— Квартира нова, у відмінному стані, тихе, чисте подвір"я, — припрошує дівчина. — При зустрічі можна поторгуватися.

Помешкання продається вже кілька місяців. Покупців на таку ціну нема. В грудні однокімнатки в центрі виставляють на продаж не дорожче як за $46 тис.

Інша власниця за свою "хрущовку" на 32 кв. м у районі РАЦСу править $45 тис.

— Може, ще 5 процентів скину, як будете брати, — обіцяє. — Ви ще квартири не бачили, а вже торгуєтеся по телефону. Чого?

Таке саме помешкання на вул. Волковича виставили на продаж за $41 тис. В оголошенні примітка — "продам терміново". По телефону ріелторка пообіцяла зменшити ціну на $1,5 тис.

— Якщо домовитеся, господарі вам можуть скинути ще 10 процентів. Це мій хороший друг продає. Ось його телефон, домовляйтеся. Скажіть, що дзвоните від Роми, — радить.

Ще одне агентство пропонує "хрущовку" в районі Шерстянка. Ціна $38 тис. Найдешевше — в районі поблизу станції техобслуговування ЗАЗ. Там пропонують помешкання від $35 тис.

Зараз ви читаєте новину «У Чернігові падають ціни на "хрущовки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі