середа, 25 квітня 2007 15:52

Район "Пасічний" зроблять у вигляді підкови

14 га між вулицями Зеленою, Пасічною та Пирогівкою неподалік житломасиву Сихів у Львові забудують новими десятиповерхівками. Їх спроектували у вигляді підкови, щоб будинки утворювали внутрішні двори. Там облаштують сквери та дитячі майданчики.

— Це перший у Львові житловий комплекс, спроектований за принципом "місто в місті", — каже Юрій Шуляр, 25 років, маркетолог львівської компанії "Ваш дім", яка веде будівництво. — Зараз тривають підготовчі роботи. Першу чергу житлового комплексу "Пасічний" здамо наприкінці 2009 року.

Нове житло продають по 4950 грн/кв. м. Площа найменшого однокімнатного помешкання — 48,8 "квадратів". У районі буде автономне будинкове опалення та водопостачання. Житло здаватимуть телефонізованим. Усього передбачено 1,34 тис. квартир загальною площею 100 тис. кв. м. У них житимуть 7 тис. львів"ян.

Під будинками облаштують підземні паркінги на 346 авто. Перші поверхи віддадуть під магазини, кафе, хімчистки та перукарні. Поряд планують збудувати гіпермаркет, школу та дитсадок. Новий район межує з Винниківським лісом.

Зараз ви читаєте новину «Район "Пасічний" зроблять у вигляді підкови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі