Ексклюзиви
вівторок, 22 травня 2007 14:50

Квартири в центрі Львова подорожчали на чверть

  Ціни на однокімнатні квартири у Львові
Ціни на однокімнатні квартири у Львові

Із січня ціни на однокімнатні квартири у Львові зросли в середньому на 18%. Найшвидше розкуповують готельки площею до 24 кв. м. У січні малометражки в районі вул. Наукової — південній частині Львова — виставляли на продаж по $26–30 тис. У квітні — на $4,5 тис. дорожче.

— На однокімнатні попит традиційно найбільший, — каже Євген Міщанчук зі львівської агенції нерухомості "Істейт Ексклюзів". — Квартири на Топольній (житломасив на північній околиці міста. — "ГПУ") виставляли і по 65 тисяч доларів.

На Сихові, найбільшому житломасиві Львова, однокімнатну в панельній багатоповерхівці можна придбати за $48–52 тис. Хоча власники виставляють квартири на продаж на $5 тис. дорожче.

У травні середня вартість квадратного метра на львівських житломасивах $1250 — на $220 дорожче, ніж у січні. Квартири в історичному центрі міста з початку року подорожчали на 25%. Їх продають по $1,5–2,2 тис. за кв. м.

Зараз ви читаєте новину «Квартири в центрі Львова подорожчали на чверть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути