середа, 18 серпня 2010 05:41

Квартира годує родину киян

38-річний Руслан здає квартиру на вул. Городецького, в центрі столиці. За місяць оренди бере $8 тис.

— На початку 1990 років у аварії загинули моя бабуся та тітка. Після них залишилися дві квартири — на вулицях Рейтарській та Гмирі. Ще й дача під Києвом. Ми з матір"ю продали всю спадщину, доклали власні заощадження й купили дві квартири на Городецького. Тоді ціни низькі були. Обидві коштували по 12 тисяч доларів. Потім їх приватизували.

Два помешкання об"єднали. Вийшла квартира площею 180 кв. м. Для ремонту використовували дорогі матеріали. У квартирі є кухня на 30 кв. м, вітальня, дві спальні, кабінет, два санвузли.

— Спершу ми цю квартиру здавали подобово. Мати ніде не працювала, бо була на інвалідності. А я вчився в інституті. 2004-го мама померла. Квартира перейшла мені. Я зробив там ще один капремонт. У кредит узяв меблі й побутову техніку. Поклеїв дорогі шовкові шпалери. Тепер це елітне помешкання.

Три роки тому житло винайняв працівник американського посольства. Живе з дружиною.

— Ми з родиною з тієї квартири й живемо, — каже Руслан. — Я машину придбав і бізнес відкрив. Збираюся однокімнатну квартиру доньці купити.

Така квартира в центрі Києва коштує близько $1 млн.

Зараз ви читаєте новину «Квартира годує родину киян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі