неділя, 06 серпня 2006 19:10
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало
Світлана Пиркало

Янукович приходить уночі

 

Привіт, кумо! Усю ніч із минулої середи на четвер мені снився Янукович, якого я жодного разу в житті зблизька не бачила.

Снилося, що я прийшла на вечірку Партії регіонів із нагоди підписання коаліції з "нашоукраїнцями", яку вони святкували окремо. А прийшла я, бо, виявляється, в голодні студентські роки працювала на Януковича в Донецьку, піарила його футбольну команду. Отож мене запросила його нинішній прес-секретар – Ірина Геращенко. Я й кажу: Федорович, ви збираєтеся зараз зачитувати звернення до народу, то дам пораду: не ходіть на канал Ахметова, бо ви там матимете дуже нахабний вигляд. Ходіть краще на "5-й канал", бо в ворожому оточенні ви більше схожі на людину. А він мені: Світлано, випийте краще шампанського — у нас свято, а ви про роботу. А я йому: ну як хочете, а я пішла на вечірку "помаранчевих". А Янукович дивується: на фіга? У нас тут класно, є що поклювати. А я йому: та поклювати зараз у всіх є що, зате у "помаранчевих" можна ще й поцвірінькати. Ну пока, каже він, ідіть цвірінькайте.

Треба піти купити собі нову блузку

І тут гостям починають роздавати одяг від Луї Віттона, і мені потрапляє блузка мого розміру, точно як у Юлії Тимошенко. Я вже починаю її міряти, як розпорядник вечірки шипить у вухо: Пиркало, шмотки тільки для тих, хто іде на демонстрацію "Регіонів". Е ні, кажу я. Я — незалежний журналіст, шмотки взяти можу, але на демонстрацію не піду. Ну то й поклади Луї Віттона назад, каже він. Від обурення я починаю голосно співати гімн України. Ще не вмееееерла!.. Це мене й збудило.

Випивши кави, я прочитала новини в Інтернеті. Януковича справді висунули на прем"єра. Я задумалася. І зробила два висновки. По-перше, треба менше дивитися на ніч "5-й канал". А по-друге, треба піти купити собі нову блузку.

Зараз ви читаєте новину «Янукович приходить уночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі