вівторок, 19 травня 2020 16:00

Зварювальні апарати Dnipro-М - якісне обладнання для кожного

Зварювальні апарати Dnipro-М - якісне обладнання для кожного
Dnipro-М пропонує зварювальні апарати двох типів - SAB та MMA, які можуть використовуватися як у побуті, так і для професійних робіт

В асортименті бренда Dnipro-М представлені зварювальні апарати двох типів - SAB та MMA. Вони можуть використовуватися як у побуті, так і для професійних робіт.

Бренд Dnipro-М – це мережа магазинів, що продає якісний інструмент та обладнання, а також, пропонує споживачам широкий вибір зварювального обладнання.

Переваги зварювальних апаратів Dnipro-М

Зварювальні апарати комплектуються деталями всесвітньо відомих виробників (Тoshiba, Silan та FairChild), що забезпечує якісне виконання завдань.

Висока продуктивність роботи апаратами Dnipro-М досягається завдяки багатожильній мідній обмотці та формі трансформаторів у вигляді літери "Т".

Виконання якісного та стабільного шва завдяки спеціальним фільтрам, які захищають техніку від перепадів напруги.

Якісне покриття плат шаром лаку з двох сторін забезпечує захист від пилу, вологи, конденсату та бруду.

Конденсатори під час роботи витримують підвищення напруги до 450В і температури до 105°С.

У випадку стрибків напруги зварювальний апарат не вийде з ладу. Для цього створений технологічний розріз на платах, який поділяє частину керування і силову частину.

Типи зварювальних апаратів Dnipro-М

Для побутових завдань, ремонту та будівництва зручними і компактними є апарати моделі SAB. Гарантія на таке зварювальне обладнання – 3 роки. Вони мають одноплатну конструкцію, що забезпечує їх легку вагу та менші габарити. У моделях типу SAB встановлено 4 випрямляючі елементи, по 3 на кожне плече, а також 3 конденсатори.

Для виконання професійних задач ідеально підійде обладнання типу MMA, що має збільшений цикл роботи. Ці моделі мають гарантійний термін – 5 років. Зварювальні апарати моделі MMA мають трьохплатну конструкцію, що забезпечує тривалу роботу до 12 годин на максимальній потужності. Кожна модель оснащена 8 випрямляючими елементами, по 4 на кожне плече, та 4 конденсаторами.

Зараз ви читаєте новину «Зварювальні апарати Dnipro-М - якісне обладнання для кожного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі