пʼятниця, 04 грудня 2020 09:00

ЖК Паркові Озера 2 пропонує купити квартиру з ремонтом від забудовника

Коли ви прийняли рішення купити квартиру в Києві, варто звертати увагу на надійних і безпечних девелоперів, які встигли зарекомендувати себе. Одним з таких є Інтергал-Буд. Це лідер українського ринку нерухомості, який побудував житло для 17 тисяч сімей і не планує зупинятися.

  Інтергал-Буд - лідер українського ринку нерухомості
Інтергал-Буд - лідер українського ринку нерухомості

Наразі забудовник пропонує купити квартири з дизайнерським ремонтом в розстрочку в ЖК Паркові Озера 2. Житловий комплекс розташовується в Дніпровському районі поблизу мальовничого парку Перемога. Поруч знаходиться зручна транспортна розв'язка: до станції метро Дарниця 3 хвилини автомобілем або 15 хвилин пішки через парк.

До покупки доступні однокімнатна, двокімнатна, трьохкімнатна квартира. У Інтергал-Буд також можна придбати квартири з терасою, де можна влаштовувати вечірку або відпочити зранку з чашкою кави в руках.

Житло доступне в трьох стилях: сучасна класика, скандинавський або мінімалізм. Квартира з ремонтом від забудовника, окрім дизайнерської обробки, включає облаштування ванної кімнати, кухні та підлоги. Окрім того, у квартирах встановлюють двері, які були розроблені спеціально на замовлення Інтергал-Буд.

  Інтергал-Буд - лідер українського ринку нерухомості
Інтергал-Буд - лідер українського ринку нерухомості

Розстрочка на квартиру – це вигідний варіант покупки, адже для оформлення не потрібно збирати величезний пакет документів. Головна умова – зробити початковий внесок і далі вчасно платити щомісячні або щоквартальні внески. Розстрочка від забудовника має такі переваги:

• тривалість розстрочки від трьох місяців до трьох років;
• мінімальний перший внесок від 30%;
• фіксація ціни в у.о.;
• дострокове погашення без штрафних санкцій.

Новобудови з ремонтом в Києві – ідеальне рішення для тих, хто хоче придбати житло з обробкою та відразу ж в'їхати. Тому не пропустіть нагоду придбати житло з євроремонтом за привабливою ціною, адже продаж квартир в ЖК Паркові Озера 2 вже стартував!

Для консультації звертайтеся до відділу продажів:

Київ, вул. Воскресенська, 16 Г.
Графік роботи: пн-пт: 09:00-19:00, сб-нд: 10:00-17:00.
Телефон: +38 (044) 498 98 68
E-mail: [email protected]

Зараз ви читаєте новину «ЖК Паркові Озера 2 пропонує купити квартиру з ремонтом від забудовника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі